logo
Shiatsu Therapie: Persoonlijke aandacht herstelt
Home
Shiatsu-Dordrecht
Shiatsu-lessen
Tarief en Locatie
Shiatsutherapeut
Shiatsu Tips
Contactformulier
Cookies

 

Boek nu!

 

Shiatsu Dordrecht in Sterrenburg

Gratis parkeren!

U bent welkom op het adres Andromedaring 15, 3328 HB te Dordrecht. Het is een woonhuis en de praktijk bevindt zich op de tweede verdieping.  Een toilet bevindt zich op de begane grond.

Overdag worden de behandelingen door Edith Beelen-Bruinzeel gegeven (afgestudeerd Shiatsu-therapeut maart 2014) en in de avonduren geeft Erik Beelen (afgestudeerd Shiatsu-therapeut mei 2008) de Shiatsu-behandelingen.                        

Een eerste behandeling duurt gemiddeld 90 minuten: u heeft een gesprek ter kennismaking (anamnese) waarin u aangeeft waarvoor u komt en vervolgens krijgt u een behandeling.

Een vervolgbehandeling duurt gemiddeld 60-75 minuten: u deelt uw ervaringen en geeft bijvoorbeeld aanvullingen over uw klachten en vervolgens is er een behandeling.

Gelieve makkelijke kleding te dragen zoals een joggingbroek. U kunt zich eventueel omkleden. Gelieve minimaal 30 minuten - 1 uur voor de behandeling niet te eten.

Kunt u niet gelieve de afspraak telefonisch/mail af te melden minimaal 24-48 uur van tevoren.

 

Tarieven

incl. 0% BTW

 

 

Overdag: om 9.00, 11.00 of 13.00 uur (ma/di/wo/do) -

Behandelaar Edith Beelen-Bruinzeel, behandeling wordt vergoed door uw verzekeraar, afhankelijk van de polisvoorwaarden

 € 60

 

 

 

Avond: om 20.00 uur (ma/di/wo/do) (zondagochtend tussen 10 en 12 uur op aanvraag) -Behandelaar Erik Beelen, behandeling wordt vergoed door uw verzekeraar, afhankelijk van de polisvoorwaarden

 €  60 

 

   

  

Geef uw waardering ook bij vgz 

Op de behandelingen is het tuchtreglement van de N.V.S.T. en R.B.C.Z van toepassing. De klachtenfunctionaris (bij Quasir) en de geschilleninstantie (bij Stichting Zorggeschil) zijn door de NVST geregeld.

 

   

Shiatsupraktijk Beelen

Andromeda-ring 15, 3328 HB Dordrecht

kvk 70477884

Erik Beelen

Lid NVST L1289

Lid RBCZ: 170699R

 

Edith Beelen-Bruinzeel

Lid NVST L3325

Lid RBCZ 107024R

 

              
   
   
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Beelen  / Edith Beelen is aangesloten bij de NVST en de RBCZ. Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw polisvoorwaarden

U heeft mogelijk € 300 of meer dat u kunt besteden aan shiatsu-behandelingen. Dat kunt u nalezen in het overzicht van de vergoedingen in de rubriek alternatieve geneeswijzen van uw verzekeringspolis.

U kunt het consult voldoen per pin. 

Afspraken kunt u tot 24 uur tevoren kosteloos verzetten of annuleren. Na die tijd kunt u een nota verwachten.Voor klachten en geschillen kunt u terecht bij uw behandelaar. Uw behandelaar is aangesloten bij de NVST en dan geldt het reglement. Dit kunt u opvragen bij uw behandelaar of de NVST.

 

 

Shiatsupraktijk Beelen  | info@beelance.nl (06)28540373 en (078)6515005